Om oss

Sedan år 2012 är AUTOTERM-företaget officiellt representant för ett av de största autonoma värmeproducenterna ADVERS-bolaget i europeiska länder.

ADVERS-bolaget från år 2001 genomför utveckling, tillverkning och genomförande av förstartsvärmarer bilmotorer under varumärket "BINAR" och autonoma luftvärmare i salongen under varumärket "PLANAR".

Verksamheten hos ADVERS-företaget är inriktat på utveckling, produktion och service av de ursprungliga (patentskyddade) tekniska anordningarna som ger värmepreparation av motorn före start och vid behov ytterligare uppvärmning vid drift (förvärmare) , liksom luftvärmare, som arbetar oberoende av motorn.

Idag

ADVERS företaget producerar autonoma värmare på modern fabrik som ligger i Bezenchuk, Samara region, Ryska federationen.

Flera modeller av förstartsvärmare "14TC", "BINAR" och luftvärmare "PLANAR" har utvecklats och sätts i produktion. Ett detaljhandelsnätverk av återförsäljare som distribuerar produkterna från Advers-företaget ligger på hela Rysslands federala, CIS-länder, EU-länder, USA, Kanada, Argentina och Sydkorea.

Sedan 2012 utförs försäljnings- och servicestöd utanför Ryska federationen och CIS-länderna  AUTOTERM-bolaget i Lettland.

AUTOTERM genomförde framgångsrikt företagets ADVERS-produkter på marknaden till nya och begagnade fordon och installerade dem på olika fordonstyper.

Alla tillverkade produkter har certifikat för överensstämmelse (både ryska och europeiska), vilket indikerar produktsäkerhet, vilket säkerställer att produkterna överensstämmer med regleringsnormer.

 

Viktigt!

Tillverkaren säljer inte sina produkter utanför Ryska federationen genom e-handelsplattformar, såsom Ebay, Amazon och andra. Våra återförsäljare i Europa och Nordamerika kan utföra officiell försäljning av produkter från Advers-bolaget genom de nämnda handelsplattformarna.

Observera att konfiguration och tekniska specifikationer av produkter som tillverkas för export skiljer sig från de som säljs i Ryssland och CIS-länderna. I detta fall gäller garantin i Europa och Nordamerika endast på produkter som tillverkas i en speciell konfiguration för export. Därför rekommenderar Advers företaget innan du köper att se till att du köper våra produkter från en officiell partner.